کد خبر 1849543
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۷
نارضایتی آمریکایی‌های عرب‌تبار از ترامپ درباره اقتصاد و جنگ علیه ایران

ترامپ در اطراف کاخ سفید و زمین گُلف و هتل‌ها و مزارعی که در آن تردد می‌کند، پدافند هوایی کار گذاشته است! برخی از رسانه‌ها حدس زده‌اند که نصب پدافند از ترس حمله ایران است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: ترامپ در اطراف کاخ سفید و زمین گُلف و هتل‌ها و مزارعی که در آن تردد می‌کند، پدافند هوایی کار گذاشته است!

گفتم: چرا؟! واسه چی؟!

گفت: حیوونکی هرجا سخنرانی می‌کند، مردم او را هو می‌کنند و با سوت و سروصدا جلسه سخنرانی را به هم می‌ریزند. خُب با این همه نفرتی که مردم آمریکا از او دارند، باید هم مراقب جان ناقابل خود

باشد!

گفتم: پدافند برای مقابله با موشک و پهپاد است. مردم عادی که موشک و پهپاد ندارند. البته برخی از رسانه‌ها حدس زده‌اند که نصب پدافند از ترس حمله ایران است.

گفت: بُرد موشک‌ها و پهپادهای ما اگرچه در حال افزایش است ولی هنوز چند ماه دیگر زمان لازم است تا برد آنها به کاخ سفید برسد.

گفتم: ‌ای عوام! حضور هواداران جان برکف ایران در جای‌جای آمریکا را دست‌کم گرفته‌ای؟ ساخت مخفیانه چند پهپاد انتحاری و شلیک آنها به کاخ سفید از چند نقطه متفاوت که کار سختی نیست. این خط و این نشان! منتظر باش تا خبر آن را بشنوی.

گفت: چرا خبرش را همین حالا نمی‌دهی؟

گفتم: صبر داشته باش. خبر آنقدر داغه که اگر الان بشنوی گوشت می‌سوزه ولی به وقتش که بشنوی، دلت خُنک میشه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۷:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۰
    0 0
    😂🙏
  • سلام.ناشناس IR ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۰
    0 0
    انشاءالله باذن الله هرچه زودتروسریعتر.فراتر ازپهپاد.قصابان تروریست حرامزادهٔ آپستینی را درکل ایالات منفجرهٔ آمریکاوسرزمینهای اشغال شدهٔ فلسطین غافلگیروبدرک نزد اجدادشان شمریان.یزیدیان درجهنم ملحق کنند.وجهان را از شر این اشرارملحدمفسدپلیدپاک کنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس